Klassieke
Spelen
 
IQ
Spelen
 
Oorlogs
Spelen
 
Sport
Spelen
 
Race
Spelen
 
Avontuur
Spelen
 
Vecht
Spelen
 
Kinder
Spelen
 
Meisjes
Spelen
 
Kwalificatie
spelen
 
Strategie
Spelen
 
Bord
Spelen
 
Grappige
Spelen
 
Meerdere
Spelersspelen
Ben 10 Space War
Kiezen om te spelen met Ben 10 of Gwen. De vreemdelingen hebben gevangen de grootvader van Ben, Max Tennyson, en je hebt om hem te redden. Vlieg door de ruimte op uw aarde bal en schieten op alle vijanden.
Vuurvlieg Kleurenbladzijden
Heeft u genieten van kleuren? In Firefly Kleurplaten, kunt u verf een mooie scene! U kunt kiezen uit de kleuren pallet op de juiste gebieden en vul aan de linkerkant. Wees creatief! De kleur van de hele scène, of slechts een deel ervan. Maak het leuk. Maak het gek. het is allemaal aan jou! Gebruik je muis, zul je geen behoefte aan een toetsenbord. Als je klaar bent kun je je meesterwerk af te drukken door te klikken op de knop in de hoek. Neem uw kunst en publiceren op het web
Konijnen Verven
1.Naam van het spel - Konijn Schilderij

2.Het doel van het spel - Gebruik je creativiteit voor het vullen van de kleur in het schilderij aan u verstrekt. Gebruik je vaardigheden om de kleur in de painting.The doel van het spel te vullen is het schilderij mooier te maken door deze te vullen met de kleur.

3.Hoe om te spelen - Om het spel te spelen met de muis om te interageren met penseel. Beweeg je penseel en klik op de kleur die je wilt in te vullen gespoten en na het selecteren van de kleur klikt u op het schilderij om de kleur gevoel in.

4.Keys -
De muis te bewegen penseel
Mosue-om de kleur te voelen

5.Tip en trucs -
a.Try om optimaal gebruik te kunnen kleurencombinatie.
Yuju Voedselrace
1.Naam van het spel - Yuju Food Race

2.Het doel van het spel - In het weekend yuju en zijn vriend inzet voor de competetion van voedsel. De concurrentie doel was wie kan eten fastly of meer snel naar de weddenschap te winnen. Dus je moet de yuju om de weddenschap te winnen helpen.

3.Hoe om te spelen - Om het spel te spelen met de muis te klikken op de start en zodra u klikt op het starten van een blauwe knop komt in fornt van u continu op de blauwe knop om yuju om het voedsel te eten te helpen. Er is meter die aangeeft hoe veel voedsel over is.

4.Keys -
Muis - om te klikken op de blauwe knop

5.Tip en trucs -
a.Try om zo snel mogelijk te eten.

Kleurige Charlotte Met Aardbeien
Strawberry Shortcake kleurboek. Strawberry Shortcake kleurboek.
Ben 10-kasteel
Help Ben 10 ontsnappen v. kasteel

besturingselementen: Klik op de linkermuisknop om objecten te plaatsen.


Educatieve en Spellen voor kinderen

Homepage
 | Privacy Policy
Copyright © 2008 - Gametrick.net

Educatieve en Spellen voor kinderen


1
2
3
4
5
6
Aap Pilot icon
Super brave Tommy de Aap Piloot op zijn zoektocht naar het opslaan van alle ballonnen voor zijn vriend! Tommy?s vriendin Tina had een bos van kleurrijke ballonnen. De boze storm wolken veroorzaakt de hele tros ballonnen te verspreiden en te ontsnappen in de lucht. Zien hoe verdrietig Tina is over, Tommy springt in zijn triplane en klauteren om alle ballonnen voor haar. Wees moedig en snel en je krijgt alle ballonnen voor Tina!

Instructies,

Klik en houd de muisknop om te veranderen van Tommy ' s richting
Talking Tom Bij Eye Clinic  icon
Talking Tom heeft wat problemen met zijn ogen en zijn visie is niet in goede staat recent. Hij wil alle ogen testen en krijg een oplossing voor zijn ogen. Daarom is hij tegen een eye care clinic ondergaan, de examens en krijg oplossing voor zijn problemen. Stel jezelf voor als zijn oog arts en neem alle tests voor Tom en de behandeling van zijn problemen. Veel plezier
Sugarcube hoek bakkerij icon
Welkom bij Sugarcube Corner! Help Pinkie Pie verzorgen van elke klant door het onthouden van de volgorde en serveren het aan hen zo spoedig mogelijk! Als u een ballon float door wordt weergegeven, klikt u erop voor bonuspunten!
instructie: onthouden van de volgorde van de klanten en klik vervolgens op de items die ze hebben gevraagd om hen te dienen. Ga zo snel als je kunt, sommige klanten zijn ongeduldig!
Supercat icon
Freddy is de naam van onze Supercat. Vandaag werden Freddy s vrienden en hun kolonie volkeren aangevallen en veroverd door buitenaardse wezens. Freddy wil zijn vrienden en mensen uit de vreemdelingen, vrij te laten maar de vreemdelingen zijn zeer krachtig en ze zwaar bewapend zijn. Freddy helaas ontvangen van energie door het eten van sommige chemische hoge dosis en extreme energie en kracht die is opgedaan. Kom op laat ons help deze Super kat te de aliens te vernietigen.

instructies: gebruik de muis om te spelen dit actiespel.
Dora en Boots icon
Dora en Boots zijn klaar voor gold rush!

besturingselementen:
drukt u op Up om te springen, andere in-game instructies zien.
Ben10 wilde 2 icon
Ben10 gezocht 2 is een geweldige actiespel. Laat je niet om het even wat krijgen in uw manier, opdrachten voltooien, auto's schieten en gewoon blijven leven! Elke specifieke missie kort wordt gegeven aan het begin van elk niveau. Auto's te ontwijken en schieten ze, niet laten iets krijgen in uw manier. Botsing met auto's en brand ontvangen van hen zal leiden tot met u verliezen armor. Als uw vrachtwagen geen meer armor heeft, is het spel voorbij.
instructie: pijlen, muis
Ben 10 Hill Top Drive icon
Ben 10 Hill Top Drive
Bunnyland icon

Bunnyland is een spannend spel van het raadsel van de fysica gebaseerde. Gebruik de verschillende capaciteiten van de konijnen om naar de wortelen. Ook proberen om de 3 sterren in elk level. Er zijn ook prestaties worden verdiend.

besturingselementen:
Klik op de konijnen met de muis.
Mysterie Machine Ride icon
Join Scooby Doo en vrienden in hun gekke avontuur! Evenwicht van de Mystery-Machine om te voorkomen dat het crashen. Verzamelen zo veel geesten als je kunt. Veel plezier!
Trefwoorden: scooby doo, rijden, balancing, grappig
Runaway dierentuindieren icon
John werkt in een dierentuin. Één dag, vijf dieren liep weg van de dierentuin, en hij liep door het bos om ze terug, maar ze werden niet gevonden. Echter, vond hij een andere set van vijf dieren van dezelfde soort, maar ze zijn niet gelijk als hetzelfde als weggelopen dieren, er zijn enkele verschillen. Help hem te maken van deze dieren als de vorige dieren met de hulp van hun foto. Zoek en klik op de verschillen in het dier. Vinden ze zo spoedig mogelijk om te slaan uw hoge score en plezier hebben.
Looney en Johny icon
Looney en Johny opnieuw bijeen te helpen. Deze paren konijn die verliefd wordt geblokkeerd door hoge muren, je moet hen opnieuw bijeen te helpen.

instructies:

de pijltoetsen gebruiken om te verplaatsen, gebruik spatiebalk te komen bubbels
Dora hond Care icon
Dora hond zorg hond wast zijn bereid om te helpen het spel met behulp van uw muis. Na de voltooiing van de installatie onmiddellijk na het inloggen in door te klikken op de Play-post de hoogste score in het spel verdienen moet worden voortgezet. Succes.
Honey Bee Buddy icon
Uw nieuwe vriend is een schattige kleine bumble bee. Hij is niet proberen om iemand te steken. Hij wil gewoon te maken door het bos en honing krijgen voor zijn familie bee. Help hem maken.
Dora Train Express icon
nieuw avontuur van dora!! Dora pas swiper naar het volgende station. Wees voorzichtig niet de trein wrak en de lading verloren! Exelente..
Diego trekker icon
Laat helpen diego te reinigen van alle trashes op straat, dus zal onze wereld meer groen! exelente
Dora in Gummy Land icon
Dora is het verkennen van de gummy land, verzamelen snoepjes om te upgraden van uw verschijning, sprong over de gummy bear om pop het af, run zo snel mogelijk om te voorkomen betrapt door monster!
instructies: controle: pijl-omhoog: springen omlaag Pijl: schuif verzamelen snoepjes om te upgraden van uw verschijning
Forest uitvoeren icon
Speelt u de rol van een vos die het nodig heeft om te ontsnappen aan het forest. De reden voor het ontsnappen is omdat het lijkt erop dat spul is vallen uit de hemel alsof het forest is uit elkaar valt. Het enige wat dat u hoeft te maken over is springen en zo goed als springen over lacunes is er ook boom stompen en andere dingen die u moet vermijden ook. Vergeet niet te verzamelen zoveel eikels aangezien u kunt eventueel zorg ervoor dat je een hoge score.

instructies: gebruik de muis om te springen en u houdt het langer hoe hoger de fox jumps.
Dora huisdieren zorg icon

wist u dat met uitzondering van haar aap laarzen Dora drie meer huisdieren heeft? Ze heeft een mooie kat, een vriendelijke puppy en een schattige hamster. Maar Dora reist veel en soms niet kan betalen genoeg aandacht aan haar weinig pluizige vrienden. U zorgt voor Dora de huisdieren terwijl ze weg op een ander avontuur?
Piano leraar icon
Leer piano met hulp van deze gesneden hond spelen. Hij zal spelen de piano een keer en gaat u naar de druk op de dezelfde piano toetsen en leren om te spelen de piano in dit flitsspel van nice.
Flash Autotuner icon
Dit is de eerste Flash auto-tuner. U kunt naar auto-tune bestanden of met behulp van een microfoon. U kunt de output opslaan als WAV- en MP3-bestanden.

Auto tune uw stem online dit is de eerste Flash auto-tuner gratis ONLINE het staat u aan auto tune bestanden of met behulp van een microfoon kunt u de uitvoer als opslaan.

Flash versie 10.1 of hoger is vereist, omdat deze versies levende toegang tot de microfoon bytegegevens. Realtime tuning is CPU intensief.

het kunt u auto-tune bestanden of met behulp van een microfoon. U kunt de uitvoer opslaan als .wav, en speel online spelen en genieten van het spel van de Flits Auto-tuner.
Ben 10 voor eeuwig Defense icon
Spelen het spel Ben 10 voor eeuwig Defense.release de bevoegdheden van de ridders Forever in ben 10 spel rebuff Ben in welke Gwen en Kevin.
Flintstones Ride icon
Probeer iets nieuw racespel - Flintstones Ride! Haar zo interessant spel om te starten en te rijden om te winnen van alle niveaus. Zorg ervoor dat het verzamelen van voedsel op de manier te scoren meer punten. Gebruik de pijltoetsen om te rijden. Geniet van!
Sugar Rush Dressup icon
Racers, start uw motoren! Maak je klaar voor de zoetste rit van je leven! Aankleden uw racer voor hun grote Sugar Rush race!
instructie: gebruik uw muis te klikken de categorieën en aankleden uw Sugar Rush racer!
Ben10 gezocht icon
Ben10 is de meest gewilde in de stad! Schieten de vijanden als zij naast je optrekken. Dodge objecten op de straat.
Dora spelen met vrienden icon
Dora de explorer is in een park met haar vrienden laarzen, Swiper, Fiesta Trio en rugzak. Dit is een ander soort avontuur. Ze zijn op zoek naar meer plezier en frolic want ze moe van haar avonturen is, vinden van plaatsen en het helpen van mensen. Dus, is het de apt tijd voor Dora om te genieten van zichzelf in het gezelschap van haar beste vrienden die stond met haar in tijden van problemen en pech als ze niet een eventuele missie op haar hand hebben. Daarom zal u helpen Dora, die vriendelijk en behulpzaam zijn voor anderen is, hebben een leuke tijd ingevuld op het park met een heleboel amusement en play dingen? Een perfecte park versieren voor Dora en haar metgezellen met behulp van de hint. U kunt ook komen met uw eigen creatieve ideeën van het verfraaien van het park. Hebben een leuke tijd met Dora en u kunt ook spelen met haar!
Ben 10 fiets remix icon
Grijp uw motor en rijden zo snel als je kunt, met ben10 de arcade held. Voltooit u alle niveaus?

besturingselementen: arrowkeys gebruiken
Druk op SPATIEBALK om te springen
Bart Bike cursus icon
Bart simpsons neemt zijn fiets voor een rit, kunt u compleet elk niveau

besturingselementen: gebruik arrowkeys om te verplaatsen
Lion aankleden icon
Onze nieuwe kleding op spel heeft een van de meest geliefde stripfiguren uit aller tijden. Het maakt niet uit als je een volwassene, een kind, een jongen of een meisje die je kunt gewoon niet stoppen bewonderende Simba. The Lion King was niet alleen een grote hit op het grote scherm heeft het ook een speciale plaats gehouden in onze harten. Nou...Simba nu allen is gegroeid en is niet langer de verlegen kleine leeuw die we allemaal wisten en hield, hij is nu een volledig gegroeid trots, krachtige Leeuw. Hij was net benoemd tot de nieuwe koning van de jungle dus hij uw hulp moet bij het vinden van een nieuwe look. Vind hem een nieuwe stijlvolle vormgeving die geschikt voor een koning, wees creatief en accessorize hem zoals u dat wilt. Zijn kinderjaren liefje Nala zou waarderen als u een of andere manier de krachtige uitstraling van een koning met een trendy nieuwe stijl voor haar combineren kon liefde.
Eend Quest icon
In dit interessante spel hebt om te helpen een moeder eend vinden haar eendjes in het stadspark. Ontdek uw omgeving door quacking en denk logisch om te vinden van uw kinderen.
Leuk Katje icon
Uw vrienden kat had net een nest van schattige kittens. Je moeder zei dat je krijgt te houden een! Kies de een u denkt is de leukste kitty. U krijgt om te kiezen van de kleur vacht, oogkleur, soort staart en oren, en het bont patroon. Neem hem of haar huis. Zodra u uw nieuwe Katje huis krijgt krijgen u aan schoon, clip zijn nagels en aankleden het!
Ben 10 kanon icon
Ben 10 om te schieten de alien ballen in elk niveau helpen

besturingselementen: gebruik uw muis om doel en schieten
Ben 10-kasteel icon
Help Ben 10 ontsnappen v. kasteel

besturingselementen: Klik op de linkermuisknop om objecten te plaatsen.
Ben10 Race icon
Ben 10 en gwen houden een toernooi om te zien wie van de twee het snelste racer kan u helpen ben 10 tot eerste van elke race
Bart sneeuw Ride 2 icon
Bart simpsons is terug en hij neemt zijn fiets voor een ritje in de sneeuw kunt u compleet elk niveau?

besturingselementen: gebruik arrowkeys om te verplaatsen
Samoerai icon
Een samurai versie van Ben 10 geworden en het kwaad Kenko in de video game wereld de strijd.
Droom Symphony icon
Het s een muziek-game met 30 soorten dieren, 4 volledig verschillende locaties, een heleboel geluiden en 4 epische ingame t
Wrede uitoefening icon
Dr. Animo stuurt zijn mutant dieren voor het ophalen van de componenten voor zijn Transmodulator. Ben, Gwen en opa Max weet dat Animo aan iets is. Ze besluiten om check it out zelf. Ben moet de onderdelen herstellen voordat Animo zijn apparaat is voltooid. IT 'S HERO TIJD!
Voor altijd Defense icon
De bevoegdheden van Ben10, Gwen en Kevin om te vechten uit de ridders Forever ontketenen.
Ultieme buitenaardse Rescue icon
Agreggor heeft een buitenaards schip in de hoop het stelen van al hun krachten en niet te stoppen steeds gekaapt! Nu is het 's aan u om te gebruiken van uw bevoegdheden als Swampfire te nemen Agreggor en zijn foot soldiers en de vastgelegde vreemdelingen te redden!
Peperkoek decoratie icon
Het 's bijna Kerstmis! U kunt een prachtige peperkoek huis versieren.
kunt u de kleuren, het dak, de deur en de Vensters. Leuk om te maken een mooi peperkoek huis hebben.

besturingselementen: gebruik uw muis
Scoobydoo parkeerplaats icon
Scoobydoo is terug dit keer die hij probeert om te parkeren zijn truck, dus scoobydoo om te parkeren zijn van in de uitdagende wedstrijd van parkeren. Veel plezier!
instructie: pijltjestoetsen - te bewegen. SPATIEBALK - druk op als u eenmaal park.
Super Jerry 2 icon
Wat wacht je nog op? Verrekening op zoek naar de magische rode edelsteen en roepen de mana! Hier vindt u een paar kleine robijnen langs de weg die kan worden gebruikt om op te roepen een engel om te helpen.
besturingselementen: pijltoetsen om te bewegen en springen op/neer; Z te plaatsen bom of gebruik sleutel; C voor engel bel.
Ben10 jetski Dash icon
Ben10 en Gwen zijn gevangen in een onderwater resort besmet door buitenaardse wezens. Het gebied met behulp van uw jetski ontsnappen en te voorkomen dat de aliens! Gebruik hellingen of dieptebommen tegen de inktvis. Verdien geheime bonussen in het spel!
instructie: pijltoetsen en spatiebalk voor turbo.
Ben 10 BMX icon

Beschrijving van het spel: Ben 10 is terug, BMX fietsen en stunts uitvoeren op de weg, upgrade uw BMX en ontgrendelen nieuwe niveaus, veel geluk.
instructie: schijf met behulp van de pijltjestoetsen, SPATIEBALK om te springen en 1,2,3,4,5 toetsen voor het uitvoeren van stunts..
Ben 10 Space War icon
Kiezen om te spelen met Ben 10 of Gwen. De vreemdelingen hebben gevangen de grootvader van Ben, Max Tennyson, en je hebt om hem te redden. Vlieg door de ruimte op uw aarde bal en schieten op alle vijanden.
Ben10 Hills Ride icon
Spelen als één speler of race tegen andere vreemdelingen, kies uw favoriete Ben10 karakter en winnen de race en ontgrendelen nieuwe niveaus...
Ben10 Truck Championship icon
Rijden uw truck en race tegen rex en afwerking van het niveau in 1e plaats om te ontgrendelen nieuwe niveaus, veel geluk.
Ben10 vreemdelingen Zone icon
Ben10 is gedaald in de vijandelijke zone, hij moet vernietigen de vijanden in te voeren naar het volgende niveau. Ontgrendel nieuwe successen.Geniet van.
Ben10 Kart icon
Race als Ben 10, Gwen, Max of Kevin. Sla uw collega racers met behulp van uw wapens.Probeer te eindig eerst in elke gek track.
Ben 10 Jeep 2 icon
Rijden over sneeuw heuvels met Ben 10 in een jeep. Wees zeer voorzichtig en u kunt winnen elke fase uw extreme rijvaardigheid kan u helpen.

verzamelen alle punten te verhogen
Gelukkig Panda icon
Deze gelukkige panda vergt uw hulp voor de wederopbouw van zijn brug en te vinden goed gezond voedsel te eten. Help deze panda verblijf gelukkig en gezond!
Gelukkig pony icon
Het is tijd om een rit met deze pony schattig rekening de achtertuin Tuin, maar voordat we dat doen we eerst moeten aankleden met haar mooie kleren, maar vergeet niet eerst de kleur wijzigen zodat de kleding in het lichaam kleur passen zal. Omdat deze pony ziet als een koninklijke eruit, kun je op het een nieuwe hoed, of u kunt een nieuw paar schoenen. Vergeet niet over accessoires en zijn lichaam schilderij stickers.
Ben 10 Racing icon
Ben 10 Racing Ervaar de ultieme racen in 3D met Ben 10.
winnen van de race en ontgrendelen van uw favoriete auto in elk level. U moet
voor elke ronde binnen moment in aanmerking voor het volgende niveau te voltooien.
al het beste!
Ben 10 time attack icon
BEN10, ondenkbaar is gebeurd
Vilgax gwen heeft genomen...
het 's tijd om haar terug te brengen!!

besturingselementen: gebruik Arrowkeys om te verplaatsen
Ben 10 Space Shooter icon
Ben10 ruimte shooter spel spelen en helpen onze heroïsche ben10 pop als enemys
uw vuurkracht tussen niveaus de Enemys voortdurend veranderen en goed gevarieerd, kan worden bijgewerkt

besturingselementen: gebruik uw arrowkeys om te gaan
de muis gebruiken om doel en schieten
Ben 10 parkeren icon
Uw ben10 truck in parkeerplaats parkeren.

besturingselementen: pijltoetsen gebruiken voor het verplaatsen en draaien van de sleutel van uw auto en ruimte voor plotselinge onderbreking.
The Simpsons schieten icon
Beschrijving: Lopen rond met bart simpsons en schieten al uw bullebak ' s naar beneden met een water pistool
en laat de bullebak ' s achter u in pool van water.

besturingselementen: ArrowKeys te verplaatsen
S om te schieten
A tot gebruik mes
R FTT Reload
Simpsons bike ride icon
Simpsons fietstocht is een ritje met bart op een motorfiets. Voltooit u alle 10 niveaus?Wees zeer voorzichtig en u kunt winnen elke fase. Verzamelen van alien ballen om te verhogen uw score

besturingselementen: gebruik uw arrowkeys om te verplaatsen
Home Theater decoratie icon
Kom en Versier uw perfecte Home Theater, kunt u uw tv, geluidsinstallatie, vloer, muren en nog veel meer!
Oceaan oproep icon
Help de dappere schildpad op zijn reis naar de oceaan veilig bereiken door overschrijding van alle obstakels die de reis te bieden heeft.
Ben 10 Turbo Racer icon
Ride uw Ben 10 en race door te verzamelen ben10 gadgets.
controle van uw fietssnelheid om te voorkomen dat crash.
u hebben drie kans om te overleven van elk niveau. Veel plezier!
Ben 10 Magic reizen icon
Ben10 gaan in de magische wereld. Hij leerde een nieuwe magie die kan laten hem lopen op lucht! Nu Start het avontuur!
instructie: pijl-toetsen en muis
De Simpsons parkeren icon
Park homer zijn auto in een parkeerterrein.

besturingselementen:
pijltoetsen gebruiken voor het verplaatsen en draaien van de sleutel van uw auto en ruimte voor plotselinge onderbreking.
Simpsons 3d Kart icon
Race als Bart, Lisa en Homer en Marge. Sla uw collega racers met behulp van uw wapens.Probeer tot finish eerste in elke gek track

besturingselementen:
omhoog pijl-toets = versnellen
DOWN PIJL = rem
links en rechts Pijl KEYS = STEER
'C' KEY = SHOOT
SPATIEBALK = HOP (gebruik op scherpe hoeken!)
Ben 10 Jetski icon
Ben 10 is het raken van het strand en zijn jetski racing. De hellingen hit en verzamel de munten, kunt u compleet alle 8 niveaus?
Keten aansluiten icon
Veel plezier, ontspannen en de dagelijkse stress vergeten! Deze ontspannende kettingreactie spel spelen met een twist. Onderdompelen en veel plezier! 1. Druk op de stralende stippen met deeltjes 2. Klik op een punt om te beginnen een keten 3. De stip ontploft en deeltjes vliegen rond 4. De deeltjes verplaatsen naar de muis 5. Als u de bovenste laag, u verplaatsen naar de laag onder 6 schakelt. Ontspannen en plezier hebben:)

Hersenen golven icon
Hersenen golven is een spel dat uw hersenen macht zal uitdagen to the max! Test jezelf in een reeks van uitdagingen gericht op verschillende gebieden van uw hersenen. Concurreren met uw vrienden door uw scores aan facebook te posten. Bent u de brainiest van allemaal? Volg de instructies die worden weergegeven vóór elk spel. De meeste spellen vereisen de muis maar één moet u gebruikmaken van het toetsenbord.

Kind van een heks 1 icon
Ontdek haar geheim. Let op de verschillen…
Kind van een heks 2 icon
Het verhaal continues… Ontdek een geheim van de oude heks. Klik op de verschillen.
Kind van een heks 3 icon
Het verhaal komt tot een einde. Let op de verschillen en ontdek de waarheid. Klik op de verschillen.
Cardian icon
Bouwen van de ultieme dek en gebruik deze om de uitdaging van de zes Cardian meesters tot spannende real-time bestrijden. Cardian is een kaartspel met een verschil, fans van kant scrollen defensie Spelletjes en trading card games zowel vindt een nieuwe mix van gameplay ze ' ve nooit voordien geprobeerd. Gebruik de muis om te navigeren de verschillende schermen. Tijdens de slag bij gebruik de pijlen of A/D om te schuiven van het slagveld.

Konijn regenboog icon
Het mooie regenboog konijn overwinnen alle moeilijkheden naar huis te gaan helpen!
Wortel Hunt icon
Wortel Hunt! Help de kleine konijn vinden alle tien wortelen.

Elk niveau is anders. Gebruik uw muis klikken en slepen, totdat u de wortel te vinden. Gebruik de muis klikken en slepen weg objecten te vinden van de wortel.
Girly kerstboom icon
Het 's tijd om te versieren de kerstboom! Komen en deze mooie, girlie boom versieren. Er 's ton van roze, paars, snoep stokken en andere schattig ornamenten om uit te kiezen. Als u liever een meer traditionele kijk, hebben we dat ook! Veel plezier!
Notessimo icon
Maak je eigen muziek in dit unieke flash spel dat een vriendelijke user interface lijkt op het klassieke spel Mario Paint-functie! Check out de BETA! Kies uit meer dan 150 instrumenten, gaande van gitaren, piano's, drums en nog veel meer! Update: Je kunt nu luisteren naar meer dan 60 nummers van Kongregate gebruikers! Let op dat je nodig hebt de Flash 9 plug-in! Als de muziek loopt, kunt u de kwaliteit voor een tragere computer: (Instellingen -> Presets -> Laag of Medium). Plaats uw lied! (Bestand -> Deel uw Song) in het forum!

Instructies: Kies een instrument en klik op de bladmuziek. Te produceren Flat Opmerking, klikt u op terwijl u SHIFT ingedrukt en voor Sharp Opmerking, klikt u op terwijl u CTRL.
Jongleren Trouble icon
Hone uw muis vaardigheden en proberen om een master Juggler geworden door het raken van doelen, terwijl jongleerballen in de lucht in arcade mode. En als je eenmaal onder de knie hebt de kunst van het target te raken, als je een hoge score te behalen door te spelen in free play modus te zien.

Instructies: Gebruik je muis om de ballen Juggle in de lucht. Klikken, slepen en loslaten om een bal te gooien, klik er nogmaals op te vangen. Herhalen.
LineDodger icon
Het is simpel. Dodge een lijn en het verzamelen van sterren voordat de lichten uitgeschakeld, doe het dan sneller om combo punten te krijgen.

Instructies: Gebruik je muis te bewegen.
GhostBall icon
Gebruik de pijltjes om de bal te verplaatsen, laat je niet klopte van het scherm af. kun je een highscore?

Instructies:
ShapeMix icon
De vormen werden plotseling verwisseld! Je doel is om ze te stoppen voordat de timer afloopt, zodat ze kunnen worden teruggezet om weer!

Instructies: Er zijn 2 manieren om de pointer type ... 1 veranderen. Klik simpelweg op de linker muisknop tot je de gewenste vorm 2. Gebruik de nummers 1 - 5 tot nauwkeurig selecteert u de vorm die u wilt gebruiken (aanbevolen voor latere levels)
Onristu icon
Help de wereld van Onristu zichzelf bevrijden van de duisternis. Speel door story mode met schattige geanimeerde cut-scenes en leuk spel te spelen, of overslaan recht om het beroep in Free Play mode.

Instructies: Je zal gebruik maken van de pijltjestoetsen of W, A, S, D en je moet ook met je muis, alle andere instructies in spel.


1
2
3
4
5
6